100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 460 367PK
Bouwjaar 10.2009 - tot heden

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 460

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNGMCKIA. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F4_) 460

Je kunt bij ons betalen via MisterCash, Creditcard en overboeking Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Remblokken LEXUS LS (_F4_) kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.