100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 460 388PK
Bouwjaar 09.2012 - tot heden

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 460

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F4_) 460

Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZSKODAPORSCHEMGCHRYSLER.

Remblokken LEXUS LS (_F4_) kopen

Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant.

Harde remblokken

Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.