100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 460 385PK
Bouwjaar 12.2008 - tot heden

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 460

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 460 kopen

Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Harde remblokken

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo.

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F4_)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem.