100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 460 AWD 367PK
Bouwjaar 12.2008 - tot heden

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 460 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken.

Remblokken LEXUS LS (_F4_) 460 AWD kopen

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken.

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F4_)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUSAABHONDAMINI. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Asbest is vervangen door andere grondstoffen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.