100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 430 282PK
Bouwjaar 08.2000 - 08.2006

Remblokken LEXUS LS (_F3_) 430

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS LS (_F3_) 430

Elke LEXUS LS (_F3_) heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant.

Remblokken LEXUS kopen

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFVAUXHALLPLYMOUTHCITROEN.

Harde remblokken

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Demonteren van een wiel moet als eerste. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid en Textar

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.