100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 430 283PK
Bouwjaar 10.2000 - 08.2006

Remblokken LEXUS LS 430

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS LS 430. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN WiellagersMG RemblokkenLANCIA Stuurkogels. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto.

Remblokken monteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS LS komen. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Remblokken LEXUS kopen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.