100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 400 264PK
Bouwjaar 12.1994 - 08.1997

Remblokken LEXUS LS 400

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remblokken LEXUS LS 400 kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE RemslangenINFINITI FuseekogelsHYUNDAI Handremkabels. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Zachte remblokken

U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Fading ontstaat door te warme remblokken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.