100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 400 276PK
Bouwjaar 09.1998 - 10.2000

Remblokken LEXUS LS 400

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS LS 400, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Elke LEXUS LS heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken LEXUS kopen

Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI DraagarmenHONDA RemslangenVW VOLKSWAGEN Wiellagers. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Remblokken monteren

Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen.