WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LFA 4.8 560PK
Bouwjaar 12-2010 - 11-2012

Remblokken LEXUS LFA 4.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken LEXUS LFA 4.8 kopen

Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS LFA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART RemtrommelsDAF DraagarmenLOTUS Remklauwen. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage.

Remblokken monteren

Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Zachte remblokken

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken.