100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LC 500h 299PK
Bouwjaar 11.2016 - tot heden

Remblokken LEXUS LC 500h

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI SpoorstangFORD RemcilindersFIAT Handremkabels.

Remblokken monteren

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS LC 500h, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig.

Remblokken LEXUS LC kopen

Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer.