100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LC 500 464PK
Bouwjaar 11.2018 - tot heden

Remblokken LEXUS LC (_Z10_) 500

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken LEXUS LC (_Z10_) 500 kopen

Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZLADAFORDCADILLACBUICK. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS LC (_Z10_) past. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

Goedkopen remblokken LEXUS

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen.

Harde remblokken

Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen.