100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LC 500 477PK
Bouwjaar 11.2016 - tot heden

Remblokken LEXUS LC 500

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken LEXUS LC 500 kopen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Demonteren van een wiel moet als eerste. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Zachte remblokken

Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS LC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past.

Remblokken monteren

Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC RemklauwenRENAULT SpoorstangTOYOTA ABS sensoren. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering.