100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS III 350 311PK
Bouwjaar 12.2015 - tot heden

Remblokken LEXUS IS III 350

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS IS III 350 kopen

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS IS III past. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen.

Remblokken monteren

Abs wordt in werking gezet door sensoren. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken.

Zachte remblokken

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator.