100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS III 350 318PK
Bouwjaar 05.2013 - tot heden

Remblokken LEXUS IS III 350

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Remblokken LEXUS IS III 350 kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS IS III past. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Te warme remmen is vaak een lange remweg.

Zachte remblokken

Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA RemklauwenOPEL RemblokkenSUBARU Wielnaven. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.