100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS III 300h 178PK
Bouwjaar 04.2013 - tot heden

Remblokken LEXUS IS III 300h

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LEXUS IS III
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Premium kwaliteitArtikelnr: P83074
Levertijd 2-3 dagen
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: ADVICS
Hoogte: 59,5 mm
dikte: 17,7 mm
Breedte: 154,6 mm
Gewicht: 1,96 kg
Inbouwplaats: voorzijde
Uitvoering: voor voertuigen met sportset
47% Korting
60,79
114,70
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Elke LEXUS IS III 300h heeft een eigen VIN-nummer. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Remblokken LEXUS IS III kopen

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Akebono is een producent van Japanse remsystemen.

Zachte remblokken

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.