100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II IS F 423PK
Bouwjaar 11.2007 - 03.2013

Remblokken LEXUS IS II IS F

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Remblokken monteren

Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS IS II IS F. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remblokken LEXUS IS II kopen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.