100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 350 310PK
Bouwjaar 08.2005 - 03.2013

Remblokken LEXUS IS II 350

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS IS II 350, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS IS II past.

Zachte remblokken

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Remblokken LEXUS kopen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.