100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 350 318PK
Bouwjaar 01.2008 - 03.2013

Remblokken LEXUS IS II 350

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remblokken LEXUS IS II 350 kopen

Elke LEXUS IS II heeft een eigen VIN-nummer. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen.

Remblokken monteren

Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.