100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 250 AWD 215PK
Bouwjaar 11.2010 - 03.2013

Remblokken LEXUS IS II 250 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Ieder voertuig heeft een andere remweg.

Remblokken LEXUS IS II 250 AWD kopen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU RemtrommelsFERRARI RemslangenLINCOLN Remblokken. Wij controleren altijd bij de LEXUS IS II dealer of de onderdelen passen op uw auto. Keramisch vet is de vervanger van kopervet.

Zachte remblokken

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Deze meten de wielsnelheid. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.