100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 220d 177PK
Bouwjaar 08.2005 - 07.2012

Remblokken LEXUS IS II 220d

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS IS II 220d komen. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten.

Remblokken LEXUS IS II kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC RemtrommelsLANCIA RemschijvenFORD Stuurkogels. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Zachte remblokken

Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto.