100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 200d 150PK
Bouwjaar 07.2010 - 07.2012

Remblokken LEXUS IS II 200d

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Chassis onderdelen zitten onder de auto. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto.

Remblokken LEXUS IS II 200d kopen

Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS IS II. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO RemschoenenOPEL RemtrommelsMAZDA Wiellagers. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.