100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS I 300 213PK
Bouwjaar 09.2001 - 07.2005

Remblokken LEXUS IS I 300

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken LEXUS IS I 300 kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS IS I, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden.

Zachte remblokken

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht.

Remblokken monteren

Fading ontstaat door te warme remblokken. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.