100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS C 250 215
Bouwjaar 11.2010 - 04.2013

Remblokken LEXUS IS C (GSE2_) 250

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Asbest is vervangen door andere grondstoffen.

Goedkopen remblokken LEXUS IS C (GSE2_) 250

Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto.

Remblokken LEXUS IS C (GSE2_) kopen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITILINCOLNFERRARIAUDI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.