100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS C 250 208PK
Bouwjaar 04.2009 - 06.2015

Remblokken LEXUS IS C 250

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS IS C 250 kopen

Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT WielnavenVAUXHALL RemschijvenMINI Remschoenen.

Remblokken monteren

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS IS C past. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO.

Zachte remblokken

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.