100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS HS 250h 150PK
Bouwjaar 07.2009 - 01.2018

Remblokken LEXUS HS (ANF10) 250h

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS HS (ANF10) 250h kopen

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Harde remblokken

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Demonteren van een wiel moet als eerste. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS HS (ANF10). Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten.

Goedkopen remblokken LEXUS

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.