100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GX 400 4WD 275PK
Bouwjaar 05.2012 - tot heden

Remblokken LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) 400 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) 400 4WD

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATILOTUSHONDADAFIVECO. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Remblokken LEXUS GX (URJ15_, GRJ15_) kopen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis.

Harde remblokken

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.