100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 460 347PK
Bouwjaar 09.2007 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS 460

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO RemschoenenVW VOLKSWAGEN RemklauwenINFINITI Remcilinders. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Remblokken LEXUS GS 460 kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS GS komen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken monteren

Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.