100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 460 326PK
Bouwjaar 09.2008 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS 460

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS GS 460 kopen

Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Een noodstop kan men beter vermijden. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht.

Remblokken monteren

Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, ABS, Pagid, Rofren, TRW en Lucas

Zachte remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS GS past. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.