100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 350 307PK
Bouwjaar 09.2006 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS 350

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS GS 350 past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN RemblokkenLANCIA RemschoenenMERCEDES-BENZ Spoorstang.

Zachte remblokken

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS GS komen.

Remblokken LEXUS kopen

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.