100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 350 316PK
Bouwjaar 05.2008 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS 350

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO RemschijvenISUZU FuseekogelsROVER Handremkabels. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS GS 350 komen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Remblokken LEXUS GS kopen

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken.