100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 350 AWD 316PK
Bouwjaar 05.2008 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS 350 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS GS 350 AWD kopen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering.

Remblokken monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO ABS sensorenOPEL DraagarmenLEXUS Remblokken. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS GS komen. Ook draagarmen staan los van de remdelen.

Zachte remblokken

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.