100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 300 249PK
Bouwjaar 04.2005 - 11.2011

Remblokken LEXUS GS 300

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS GS 300 past. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remblokken LEXUS GS kopen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Zachte remblokken

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.