100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 450h 341PK
Bouwjaar 11.2018 - tot heden

Remblokken LEXUS GS (_L1_) 450h

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LEXUS GS
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Premium kwaliteitArtikelnr: P83131
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: ADVICS
Hoogte: 77,5 mm
dikte: 17,5 mm
Breedte: 118,6 mm
Aantal indicators: 2 Aantal per as
Bijzonderheden: Met akoestische slijtagewaarschuwing
Gewicht: 0,48 kg
Inbouwplaats: voorzijde
Uitvoering: voor voertuigen met sportset
47% Korting
65,07
122,78
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS GS (_L1_) 450h kopen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets.

Goedkopen remblokken LEXUS GS (_L1_)

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Harde remblokken

Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.