100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 350 AWD 317PK
Bouwjaar 03.2012 - tot heden

Remblokken LEXUS GS 350 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS GS 350 AWD kopen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Zachte remblokken

Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS GS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past.