100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 250 200PK
Bouwjaar 10.2018 - tot heden

Remblokken LEXUS ES (_Z10_, _A10_, _H10_) 250

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Elke LEXUS ES (_Z10_, _A10_, _H10_) 250 heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken LEXUS ES (_Z10_, _A10_, _H10_) kopen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARULANCIABEDFORDINFINITI.

Goedkopen remblokken LEXUS

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.