100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 200 150PK
Bouwjaar 10.2018 - tot heden

Remblokken LEXUS ES (_Z10_, _A10_, _H10_) 200

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken LEXUS ES (_Z10_, _A10_, _H10_) 200

Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS ES (_Z10_, _A10_, _H10_) past.

Remblokken LEXUS kopen

Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Fading ontstaat door te warme remblokken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Harde remblokken

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.