100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 350 277PK
Bouwjaar 06.2012 - 06.2018

Remblokken LEXUS ES 350

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LEXUS ES
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Premium kwaliteitArtikelnr: P83145
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: ADVICS
Uitvoering: GCC
Hoogte: 59,4 mm
dikte: 17,6 mm
Breedte: 166,7 mm
Inbouwplaats: voorzijde
49% Korting
62,02
121,62
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA RemschoenenBMW WiellagersCITROEN Remcilinders. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden.

Remblokken LEXUS ES 350 kopen

Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS ES, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar en Rofren Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Zachte remblokken

Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.