100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 350 249PK
Bouwjaar 06.2012 - 06.2018

Remblokken LEXUS ES 350

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. De auto kan naar links of rechts trekken. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven.

Remblokken LEXUS ES 350 kopen

Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS ES komen. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit.

Remblokken monteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.