100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 250 184PK
Bouwjaar 06.2012 - 06.2018

Remblokken LEXUS ES 250

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS ES 250 kopen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS ES. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Remblokken monteren

Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Abs wordt in werking gezet door sensoren.

Zachte remblokken

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.