100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 250 181PK
Bouwjaar 06.2012 - 06.2018

Remblokken LEXUS ES 250

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS ES 250, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Remblokken LEXUS ES kopen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remblokken monteren

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto.