100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 200 150PK
Bouwjaar 08.2015 - 06.2018

Remblokken LEXUS ES 200

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS ES 200. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF WielnavenHONDA RemslangenSUZUKI Remschijven.

Remblokken LEXUS ES kopen

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Demonteren van een wiel moet als eerste. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.