100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 240 167PK
Bouwjaar 08.2009 - 06.2012

Remblokken LEXUS ES 240

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN HandremkabelsPLYMOUTH RemschoenenBUICK Stuurkogels.

Remblokken LEXUS ES 240 kopen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij controleren altijd bij de LEXUS ES dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Warmte is belangrijk in de remonderdelen.

Remblokken monteren

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS past. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.