100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS ES 3.0 213PK
Bouwjaar 08.2001 - 10.2006

Remblokken LEXUS ES 3.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LEXUS ES 3.0 kopen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Zachte remblokken

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remblokken monteren

Elke LEXUS ES heeft een eigen VIN-nummer. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.