100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS CT 200h 99PK
Bouwjaar 12.2010 - tot heden

Remblokken LEXUS CT 200h

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Schuine kanten zijn tegen het piepen. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Elke LEXUS CT 200h heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken LEXUS CT kopen

Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Remblokken monteren

Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Wij controleren altijd bij de LEXUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART RemslangenMASERATI StuurkogelsBEDFORD Handremkabels. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen.