100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV SHERPA Bus 1.7 73PK
Bouwjaar 10.1978 - 12.1982

Remblokken LDV SHERPA Bus 1.7

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Remblokken monteren

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LDV SHERPA Bus 1.7. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remblokken LDV SHERPA Bus kopen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Elke LDV heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.