100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV PILOT Bus 1.9 D 71PK
Bouwjaar 04.1996 - 10.2005

Remblokken LDV PILOT Bus 1.9 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Elke LDV PILOT Bus 1.9 D heeft een eigen VIN-nummer. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA RemklauwenHYUNDAI StabilisatorstangenNISSAN ABS sensoren.

Remblokken LDV PILOT Bus kopen

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Ieder voertuig heeft een andere remweg.

Zachte remblokken

Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LDV. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen.