100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis 2.5 D 135PK
Bouwjaar 02.2006 - 12.2009

Remblokken LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis 2.5 D komen. Elke LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE SpoorstangJEEP RemcilindersLAND ROVER Handremkabels.

Remblokken LDV kopen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Ook draagarmen staan los van de remdelen.

Remblokken monteren

De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.