100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis 2.5 D 120PK
Bouwjaar 10.2005 - 12.2009

Remblokken LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis 2.5 D kopen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wij controleren altijd bij de LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt.

Zachte remblokken

Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LDV. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Schokkend remmen van de auto betekend controleren.

Remblokken monteren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI RemslangenSKODA RemschijvenALFA ROMEO Remblokken. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.