100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis 2.5 D 95PK
Bouwjaar 02.2005 - 12.2008

Remblokken LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis 2.5 D past. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid.

Remblokken monteren

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Afhalen kan natuurlijk ook bij ons magazijn in Ermelo. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer.

Remblokken LDV MAXUS Open laadbak/ Chassis kopen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Wij controleren altijd bij de LDV dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.