100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV MAXUS Bus 2.5 D 135PK
Bouwjaar 02.2006 - 12.2009

Remblokken LDV MAXUS Bus 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LDV MAXUS Bus 2.5 D kopen

Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij controleren altijd bij de LDV MAXUS Bus dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LDV. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer.

Zachte remblokken

De auto kan naar links of rechts trekken. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.